九州大学理学国際推進室

News & Topics

Visit from Universitas Maritime Raja Ali Haji (UMRAH) to Ito Campus

December 6, 2023 News Event/Seminar

On Tuesday 5 December 2023, the following four visitors from Universitas Maritime Raja Ali Haji (UMRAH), Indonesia, visited Ito Campus.

Prof. Dr. Agung Dhamar Syakti (Rector of UMRAH)
Henky Irawan (Head of Research Center and Community Services)
Satria Agust (Dean of Teacher Training and Education Faculty)
Dr. Wahyudin (Director of the Center of Excellence for Coastal and Marine Resources)

Amakusa Marine Biological Laboratory, a research facility affiliated with the Institute of Science and Universitas Maritime Raja Ali Haji (UMRAH) have deepened their mutual exchange through joint research. This time, the delegation from Indonesia and Professor Haruki Tatsuta, Assistant Professor WIN NI NI exchanged opinions with the aim of further promoting international joint research and concluding an exchange agreement.

page_top